Kategorie produktów

Orzechy BIO włoskie oraz laskowe 

Orzechy to prawdziwe bogactwo, które utożsamiane jest ze zdrowiem, doskonałym samopoczuciem, młodzieńczą kondycją i perfekcyjną pracą wszystkich obszarów mózgu. Najpopularniejsze w Polsce orzechy włoskie od lat uważane są za naturalne wspomożenie pamięci i koncentracji, z kolei orzechy laskowe należą do najsmaczniejszych i najzdrowszych przekąsek,które zatrzymują młodość i wpierają energię seksualną. Australijskie orzechy macadamia zaskakują idealnie maślanym smakiem i są kopalnią zdrowych tłuszczy. Zapraszamy do świata,w którym orzechy BIO stają się rzeczywistym synonimem długowieczności, zdrowia i wykwintnego smaku.

Poznajcie najlepsze orzechy

Orzechy włoskie BIO pochodzą wyłącznie z kontrolowanych upraw, na których nie używa się szkodliwych dla zdrowia substancji konserwujących czy nawozów. Smaczne i zdrowe orzechy włoskie to specjał kuchni polskiej, bogaty w przeciwutleniacze, magnez,fosfor oraz błonnik.

Orzechy laskowe swoim wykwintnym smakiem zaskakują nawet najbardziej wymagających amatorów zdrowych przekąsek. Warto podkreślić, że orzechy laskowe BIO zawierają w sobie bardzo dużą ilość witaminy E, a tym samym wspierają witalność i młodość. Są także dobrym źródłem potasu i nienasyconych kwasów tłuszczowych. To idealna przekąska dla osób dbających o swój układ krwionośny, młody wygląd i sprawność seksualną.

Orzechy brazylijskie BIO - wysokiej jakości 

Orzechy brazylijskie zwane są złotem brazylijskim. W istocie to nasiona orzesznicy, która rośnie w dorzeczu Amazonki. Wysublimowany smak to nie jedyna cecha wyróżniająca orzechy brazylijskie BIO. Ich skład to prawdziwy koncert dobrodziejstwa, pod którym kryją się nienasycone kwasy tłuszczowe, duże pokłady selenu,witamin B1i E,magnezu, miedzi,potasu,wapnia,żelaza oraz przeciwutleniaczy. Regularne sięganie po orzechy brazylijskie wspomaga układ nerwowy, odporność organizmu, regenerację skóry, a także płodność i zwalczanie komórek nowotworowych. Po orzechy brazylijskie BIO mogą sięgać także cukrzycy.

Orzechy makadamia to jedne z najsmaczniejszych i najdelikatniejszych orzechów, które dopiero wkraczają na polskie stoły. Ich krajem pochodzenia jest Australia, chociaż uprawia się je również w Afryce Południowej i na Hawajach. Orzechy makadamia BIO są doskonałym źródłem zdrowych tłuszczy i witaminy E. Idealnie sprawdzają się w profilaktyce przeciwmiażdżycowej, a także znajdują zaszczytne miejsce w kosmetyce i w wyrobach kulinarnych.

Orzechy makadamia BIO zamów już teraz w naszym sklepie 

Migdały BIO to jedno z najlepszych źródeł witaminy E oraz białka. Ich delikatny, słodki smak dosłownie rozpieszcza podniebienie.Cechują się największą zawartością błonnika spośród innych orzechów dlatego z powodzeniem mogą po nie sięgać osoby na dietach odchudzających i kobiety w ciąży. Jeśli migdały stają się regularną przekąską mają istotny wpływ na poprawę elastyczności i wyglądu skóry, witalność i zachowanie młodości.

Zawartość koszyka

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Zobacz koszyk

Szukaj

Menu

Zawartość schowka

Brak produktów

Zobacz schowki